Horeca en voeding

Ben je een foodie en wil je op ambachtelijke wijze lekkernijen als chocolade, ijs en patisserie maken? Je kan ook kiezen voor het knelpuntberoep van slager of kok, werk verzekerd!

Ambachtelijk chocoladebewerker en ijsbereider

Bakker-patissier

Chocolatier-ijsbereider

Restauranthouder-kok

Slager

01 april - Avondopleidingen
Wil je meer weten over een opleiding? Ben je benieuwd naar de aanpak van de docent? Kom je graag de sfeer in onze campus proeven?
Droom je van een carrièreswitch? Wil je van je passie je beroep maken? Zou je graag starten als zelfstandige? Of ben je gewoon benieuwd naar ons opleidingsaanbod?
Ik kon gelijk alles omzetten in mijn werk. Mijn takenpakket werd groter én interessanter. Ik werk nu elke maand een dossier van A tot Z af. Dat was mijn doel, ik ben gegroeid in mijn job!
Ann Vanden Berg - Story SYNTRA
Ann Vanden Berg
Syntra Antwerpen - Vlaams-Brabant
De docenten bij Syntra begeleiden je om verder te bouwen op wie je bent. Ze komen uit het werkveld en begeleiden jou zo goed mogelijk om ook je eigen weg te vinden.
Gijs Van Dromme - Story SYNTRA
Gijs Van Dromme
Syntra Antwerpen - Vlaams-Brabant
Ik kon mijn autodidactische ‘knutselkennis’ aanvullen met vakkennis van ervaren docenten die weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.
Ben Vandendriessche - Story Syntra
Ben Vandendriessche
Syntra Antwerpen - Vlaams-Brabant