Horeca en voeding

Ben je een foodie en wil je op ambachtelijke wijze lekkernijen als chocolade, ijs en patisserie maken? Je kan ook kiezen voor het knelpuntberoep van slager of kok, werk verzekerd!

Ambachtelijk chocoladebewerker en ijsbereider

Bakker-patissier

Chocolatier-ijsbereider

Restauranthouder-kok

Slager

Droom je van een carrièreswitch? Wil je van je passie je beroep maken? Zou je graag starten als zelfstandige? Of ben je gewoon benieuwd naar ons opleidingsaanbod?
24 augustus - Avondopleidingen
1 min
SYNTRA WEST BEWIJST EFFECTIVITEIT OPLEIDINGEN Syntra West bewijst de effectiviteit van haar West-Vlaamse opleidingen.
Sommige medecursisten waren al jarenlang bezig met bier, maar aan het einde van de opleiding zat iedereen toch ongeveer op hetzelfde niveau. Dat is zonder twijfel de verdienste van de zeer ervaren docenten.
Jan Paesen - Stories SYNTRA
Jan Paesen
Syntra Antwerpen - Vlaams-Brabant
Ik kon mijn autodidactische ‘knutselkennis’ aanvullen met vakkennis van ervaren docenten die weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.
Ben Vandendriessche - Story Syntra
Ben Vandendriessche
Syntra Antwerpen - Vlaams-Brabant
Tijdens mijn stage bij Judith Van Herck mocht ik meewerken aan de proefstukken van de nieuwe collectie en assisteerde bij de shoot voor de promotie. Echt een super ervaring!
Nele Scharpé - True Story Syntra
Nele Scharpé
Syntra Antwerpen - Vlaams-Brabant