Succesvol ondernemen

Wil je opstarten of groeien met je eigen zaak en ben je op zoek naar een vorming to-the-point en coaching? Kies voor een individueel traject op maat of voor een degelijke collectieve basiskennis.

Start me up
De ideale voorbereiding om succesvol te ondernemen.

Traject voor starters en pre-starters

start me up

Dit opleidings- en begeleidingstraject biedt je de ideale voorbereiding om succesvol te ondernemen. Heb je een goede dosis wilskracht, enthousiasme en een schitterend ondernemersidee of moet je een ruw idee nog vorm geven? Dan is het ‘Start Me Up’-traject iets voor jou! Wij voeden je met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden en lanceren je zo lijnrecht op je doel af.

Samen met de starterscoach stel je tijdens een intakegesprek jouw traject op maat samen, volgens je specifieke behoeften en noden. Competente experten brengen je onmisbare skills en kennis bij. Toegewijde coaches begeleiden en inspireren je. Tijdens workshops toets je je vorderingen af, aan de praktijk. Je maakt deel uit, van een stimulerend netwerk dat je klaarstoomt voor een glansrijk ondernemerschap!   

Na afloop beschik je over een ondernemersplan aangevuld met de waardevolle feedback van experten ter zake.

kmo ondernemer Syntra
De ideale voorbereiding om succesvol te ondernemen.

Trajecten voor gevestigde ondernemers

kmo ondernemer

Wil je groeien als ondernemer, dan weet je als geen ander dat je op diverse managementdomeinen het nodige inzicht moet hebben. Deze opleiding geeft jou de basics om, met voldoende kennis van zaken, jouw bedrijf te leiden. In de 6 volgende expertisedomeinen krijg je het inzicht en de handvaten aangereikt die jou zullen toelaten om mee sturing te geven aan de uitbouw van jouw bedrijf :

  • Personeelsmanagement
  • Juridisch management
  • Inkoop- en logistiek management
  • Commercieel management
  • Financieel management
  • Proces- en kwaliteitsmanagement
  • Digitale transformatie

Voor meer info kan je terecht op de website van de diverse SYNTRA

Back on track - Syntra
Vind jezelf opnieuw uit in post-coronatijden.

Specials

Back on track

Even stilstaan bij je eigen zaak en je ondernemersvaardigheden aanscherpen zijn noodzakelijk om vooruit te gaan. Aan de hand van een korte vragenlijst peilen wij naar jouw specifieke opleidingsnoden en nemen op basis daarvan contact op met een concreet voorstel.

inschrijven