Infodag SYNTRA Limburg 4 september

22 augustus
Infodag SYNTRA Limburg 4 september

Waar en wanneer?

Op dinsdag 4 september 2018 (18:00-21:00) zetten we de deuren van campus Genk (T2-campus), Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tongeren en Westerlo open. Ga naar de campus waar je opleiding plaatsvindt. Nog niet zeker welke opleiding bij je past? Doe de test en kom het te weten!

De SYNTRA-sfeer

Tijdens de infodag leer je de docenten kennen en kan je met hen een praatje slaan. Zo krijg je een beter zicht op de lesinhoud en hun manier van lesgeven. Je maakt ook kennis met medecursisten die hun ervaringen met je delen. Naast deze zaken krijg je ook inzicht op onze moderne infrastructuur en lesmiddelen binnen de lokalen. In onze campussen zijn er ook een heleboel demo's en workshops. Zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleiding.

Een uitgebreid aanbod

SYNTRA Limburg heeft een zéér uitgebreid aanbod opleidingen. Dag- en avondopleidingen, korte opleidingen en opleidingen die lang lopen, één dag of meerdere dagen per week. Bij SYNTRA kan je terecht in 24 interessegebieden gaande van bedrijfsbeheer en management tot groen of ambachtelijke cursussen.

Inschrijven?

Je kan inschrijven voor een opleiding tijdens de infodag, in je campus of via de website. Aarzel niet want het aantal plaatsen is vaak beperkt.